Menu
Kompanija
O nama

O nama

Kompanija Megger projektuje i proizvodi prenosnu opremu za električna ispitivanja. Uz pomoć Megger-ovih proizvoda olakšava se instaliranje, poboljšava efikasnost, smanjuju troškovi i produžava vek vaših električnih dobara  i dobara vaših klijenata.

Osnovana krajem 19. veka, kompanija je projektovala i izrađivala instrumente za ispitivanje i merenje kojima se već decenijama vrše električna merenja sa ciljem preventivnog održavanja, otkrivanja i otklanjanja kvarova, kao i puštanja u rad. Megger-ovi proizvodi predstavljaju podršku korisnicima širom sveta kako bi se poboljšala efikasnost njihovih objekata i opreme, smanjili troškovi, produžio vek uređaja i, pomoću praćenja i analize, predvideli kvarovi i buduće performanse opreme. Kompanija sada ima predstavništva na brojnim lokacijama širom sveta, sa timovima za tehničku podršku i distributerima. Proizvodna postrojenja se nalaze u Nemačkoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji i SAD.

Rad sa korisnicima


U Megger-u preovladava uverenje da se do najboljih rešenja i postprodajnih usluga stiže preko bliske saradnje sa korisnicima, kako u sadašnjosti tako i u budućnosti. Megger je posvećen predviđanju potreba korisnika tako što uzima u obzir njihovo mišljenje, kao i mišljenje industrijskih stručnjaka, nastavljajući pri tome sa ulaganjima u inovativna istraživanja i razvoj, projektno inženjerstvo i proizvodne metode.

Robna marka Megger 


Naša je strategija da svi naši proizvodi imaju jedinstvenu robnu marku – Megger. Prednost je u tome što ćete uvek znati da će proizvodi i softver dobro funkcionisati zajedno, i da će svi ti proizvodi imati jednostavan ali prepoznatljiv izgled i funkcionalnost u svojim kućištima crne i svetlosive boje. Nismo trošili suvišnu boju da bismo ulepšavali svoje ispitne instrumente – čuvali smo je za korisne funkcije poput birača opsega i prikaza. Naši projektanti različitih nacionalnosti redovno razmenjuju ideje i savete sa kolegama iz drugih zemalja. To znači da uvek dobijate najsvežije inovacije, i to je jedan od razloga što su Megger-ovi proizvodi tako napredni. Kada se neka kompanija pridruži našoj porodici proizvoda, može se desiti da oprema koju kupujete od nas još uvek nije usklađena sa sistemom vizuelnog identiteta kompanije Megger. Ne brinite zbog toga – naš prioritet je da kvalitet proizvoda bude odgovarajući, a za boje ćemo se pobrinuti kasnije.

Kako najbolje robne marke u oblasti ispitivanja i merenja funkcionišu zajedno


Naši sistemi su opremljeni za lokalne nivoe – lokalizovano inženjerstvo, lokalizovani marketing, lokalizovano odlučivanje. Naši zaposleni su ponosni na kompanije i robne marke koje postaju deo istorije naše kompanije, a mnoga od tih imena su i dalje robne marke ili registrovani žigovi kompanije u mnogim zemljama.

AVO®

Kompanija AVO, čije je ime skraćenica dobijena od početnih slova ampera, volta i oma, najpoznatija je po svom čuvenom multimetru AVOmeter. Kompanija AVO se spojila sa Megger-om šezdesetih godina 20. veka, kada su se obe kompanije preselile iz Londona na proizvodnu lokaciju u Doveru, Engleska. Kompanija AVO je nastavila da radi kao Megger-ovo odeljenje za obuku na lokacijama širom sveta. Kliknite ovde ako želite više informacija

Biddle™
Megger®
Multi-Amp™
Pax™
PowerDB™
Programma®
SebaKMT®
STATES®
Ostale robne marke™
Baker Instruments®
Power Diagnostix™