Menu
Kompanija
O nama

O nama

Kompanija Megger je 130 godina lider u električnim ispitivanjima i merenjima na globalnom nivou. Od proizvodnje električne energije do utičnica u vašem domu, Megger proizvodi pokrivaju gotovo svaku primenu u industriji električnog napajanja.

Naši proizvodi su svrstani u sedam glavnih segmenata primene: ispitivanje i dijagnostika kablova, zaštitni releji i sistemi relejne zaštite, prekidači, ispitivanje i dijagnostika transformatora, niskonaponske instalacije, opšte električno ispitivanje i ispitivanje motora i generatora.

Imamo proizvodna mesta na raznim lokacijama u Nemačkoj, SAD, Velikoj Britaniji i Švedskoj, sa sedištem u Doveru, Velika Britanija i prodajna mesta širom sveta. Megger je značajno porastao kroz akvizicije, uključujući Biddle Instruments (1936, Pennsylvannia), Multi-Amp (1951, New Jersey), Programma (2007, Švedska), SebaKMT (2012, Nemačka) i u novije vrijeme, Baker Instruments (2018, Fort Collins ), da pomenemo samo nekoliko.

Emocionalno smo povezani sa našim vrednostima, a naš stav i ponašanje koje negujemo u Megger grupi direktno se mogu pripisati našem pristupu vođenom vrednostima. Naša kultura čini ne samo uspešnu kompaniju, već što je presudno, uspešnog poslovnog partnera. Saznajte ko smo mi.