Menu
Kompanija
O nama
Ko smo mi

Ko smo mi

Svet se menja, kao i energije koje pokreću naš svakodnevni život. Buduća potražnja za novim i čistijim oblicima energije, uključujući način na koji je koristimo, zahteva agilniji, otvoren, inovativni pristup sa pogledom u budućnost. Razmišljanje o o onome što je još uvek nespoznato, činilo je značajan deo Megerovog životnog rada. Neki mogu reći da je to „naša opsesija“.

Već više od 100 godina naša posvećenost pružanju vrhunskih rešenja za električna ispitivanja i dijagnostiku, premašena je samo našom predanošću svetskim tehničarima, inženjerima i stručnjacima u oblasti energetike koji koriste naše proizvode. Njihova sposobnost da vrhunski rade svoj posao svaki dan, predstavlja za nas novi izazov. Naši planovi za narednih pet godina su ambiciozniji nego ikad u istoriji Meggera.

Trenutno smo na putu da udvostručimo veličinu naše kompanije do 2021. godine. To je rezultat višestrane strategije rasta, koja će nam omogućiti da proširimo svoj globalni uticaj na nova tržišta, postignemo veći prodor proizvoda na postojeća tržišta i uvedemo revolucionarne i nove proizvode koji život naših kupaca čine još lakšim i sigurnijim.