Menu
Kompanija
O nama
Ko smo mi
Naša misija i vrednosti

Naša misija i vrednosti

Megger koristi pristup zasnovan na vrednostima, u kome naše kolektivno ponašanje pokreće kulturu koja stavlja naše kupce na prvo mesto, teži inovacijama, stvara vrhunsku uslugu i prvoklasno korisničko iskustvo. A naše vrednosti počinju od vrha i sprovode se kroz čitavu kompaniju, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti isti kvalitet svuda, bez obzira gde ste i sa kim razgovarate. Naša misija je da vam pomognemo u redovnom snabdevanju električnom energijom. U kompaniji Megger ekspertiza je fokusirana na razvoj inovativnih rešenja u ispitivanju, koja predstavljaju svetsku klasu u pogledu bezbednosti, performansi, pouzdanosti i jednostavnosti korišćenja. Posvećeni smo obezbeđivanju rezultata merenja i uvida koji vam omogućavaju donošenje informisanih odluka o vašim dobrima, povećavajući na taj način vreme ispravnog rada i bezbednost.

 

DRUŠTVENO ODGOVORNI

Kao multinacionalna porodica, kulturno smo svesni i društveno orijentisani. Naše poštovanje i uvažavanje jednih prema drugima olakšava saradnju i to je vidljivo u kvalitetu našeg rada.
KREATIVNI

Pionirstvo je u našem DNK. Kao inovatori podstičemo promene, sa fokusom na pozitivan uticaj koji to ima na živote naših zaposlenih, naših kupaca, njihovih zajednica i šireg okruženja.
DOSLEDNI

Naš način razmišljanja, usmeren ka rešavanju problema i beskompromisni odnos prema bezbednosti čine nas trajno pouzdanim.
FASCINANTNI

Kada preuzimamo inicijativu, vodimo primerom, podstičući druge našom pozitivnom harizmom i posvećenošću, inspirišemo svoje okruženje. Poverenje i ugled stičemo transparentnošću, skromnošću i pružanjem podrške.