Menu
Kompanija
Novosti

Novosti

Izazovi ispitivanja relejne zaštite u sistemima obnovljivih izvora energije

Širenje pametnih mreža znači da će zaštitni releji sa sopstvenim napajanjem verovatno biti široko korišćeni u budućnosti, čak i u manjim energetskim sistemima. Testiranje ovih releja u početku može izgledati izazovno, ali izazovi se mogu lako prevazići.

Saznajte više
CIGRE2023

Megger na 36. savetovanju CIGRE Srbija, Zlatibor

Posetite nas na 36. Savetovanju CIGRE Srbija, koje će se održati od 22. do 26. maja 2023. godine u hotelu Palisad na Zlatiboru.

 

 

Saznajte više
Wint turbine testing

Sprečite buduće kvarove na svojim vetrogeneratorima

Testiranje vetrogeneratora pruža bezbednost, efikasnost i identifikaciju kvarova.

Održavanje okretanja vetrogeneratora je ključno za uspeh prelaska na čistu energiju – posebno pošto energije vetra ima u izobilju, obnovljiva je i ne emituje gasove staklene bašte.

Saznajte više
InsuLogix

Megger preuzima biznis kompanije Diagnostic Laboratory i liniju proizvoda za monitoring InsuLogix® komanije Weidmann Electrical Technology

Megger Grupa je završila akviziju poslovanja severnoameričke kompanije Diagnostic Laboratory i InsuLogix® linije proizvoda za monitoring kompanije Weidmann Electrical Technology

Saznajte više
Webinar

Besplatni vebinar: 3-Level Strategy of Insulation Status Monitoring for Critical HV Motors and Generators

Are you interested in learning about the 3-Level Strategy of Insulation Status Monitoring for Critical HV Motors and Generators?

Join us for a FREE webinar by Power Diagnostix Systems GmbH on Wednesday, April 26th, from 11:30 to 12:30 (CEST).

Saznajte više
Wind turbine

Ispitivanje gromobranske zaštite vetroturbina?

Megger ima prave alate za vas!

DLRO2 ručni mikroohmmetar od 2 A, spojen sa novim ispitnim provodnicima serije KC-C, savršen je za testiranje vetroturbina. DLRO2 meri otpor između vrha lopatice turbine i veze sa uzemljenjem, pomoću KC-C dugih ispitnih provodnika.

Saznajte više
Metrycom

Megger preuzima Metrycom, tehnološkog lidera u rešenjima za monitoring pametnih mreža (Smart Grid)

Kompanija za električna merenja Megger Group (“Megger”) objavila je danas da je kupila celokupan akcijski kapital komanije Metrycom, provajdera mrežnih senzora i analitike za industriju snabdevanja električnom energijom.

Saznajte više
IPS

Megger i IPS Group najavljuju strateško partnerstvo

Dover, UK, & Munich, Germany, September 8th, 2021 – Megger Group ('Megger') and IPS Group ('IPS') jointly announce that they have reached a definitive agreement to work together as strategic partners combining both their experience and product lines to create new value for the electrical supply industry. The agreement includes Megger taking an equity stake in IPS.

Saznajte više
IDAX322

Postizanje uspeha metodom dielektričnog frekventnog odziva (DFR) u svim primenama

Vlaga koja se akumulira u sistemima za izolaciju papir-ulje može generalno dovesti do stvaranja mehurića i degradacije mehaničke čvrstoće celuloze i dielektrične čvrstoće ulja. Metoda dielektričnog frekventnog odziva (DFR) je merna tehnika u kojoj se kapacitivnost i gubici (faktor dielektričnih gubitaka ili tangens delta) mere u širokom frekventnom opsegu...

Saznajte više
Utility week RS

Izveštaj Napredak u monitoringu parcijalnih pražnjenja

Održavanje neprekidnosti napajanja je od vitalnog značaja za uspeh svakog operatora prenosnog sistema, što znači da je potrebno osigurati da visokonaponska oprema radi sa optimalnom efikasnošću. Parcijalna pražnjenja - niskoenergetska električna pražnjenja koja se mogu pojaviti u bilo kom izolacionom medijumu – mogu međutim postepeno oštetiti električnu izolaciju u transformatorima, razvodnim aparaturama, generatorima, motorima, kablovima i drugoj električnoj opremi. Troškovi naknadnih kvarova će verovatno biti mereni neplaniranim prekidima napajanja, propuštenim ciljevima u pogledu performansi i regulatornim kaznama - ili čak možda požarima, eksplozijama i ozbiljnim povredama.

Saznajte više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >
  • Prikazivanje stavke (stavki) 1 - 10 od 48 ukupno