Menu
Kompanija
Novosti
Megger preuzima biznis kompanije Diagnostic Laboratory i liniju proizvoda za monitoring InsuLogix® k

Megger preuzima biznis kompanije Diagnostic Laboratory i liniju proizvoda za monitoring InsuLogix® komanije Weidmann Electrical Technology

InsuLogix

Visoko cenjene laboratorijske usluge kompanije Weidmann u oblasti analize ulja postaju deo Megger-a od 1. aprila 2023. i radiće pod imenom AVO Diagnostic Services, dodatno jačajući sposobnost Meger-a da ponudi online i off-line uvide u stanje imovine u elektroenergetskoj industriji. Takođe je nabavljena najnovija generacija InsuLogix® HMA sistema za DGA monitoring (analiza rastvorenih gasova u ulju), u skladu sa strategijom kompanije za razvoj sistema za online monitoring kako bi se obezbedio uvid u upravljanje performansama električne imovine.

Laboratorije za ispitivanje ulja

Devet laboratorija za ispitivanje ulja u Kanadi, Meksiku i SAD radiće kao AVO Diagnostic Services, pružajući vitalno znanje potrebno operaterima da pomognu u smanjenju rizika i poboljšanju pouzdanosti svog električnog sistema. Već više od 30 godina laboratorije obezbeđuju korisne informacije u skladu sa međunarodnim standardima kroz kombinaciju laboratorijske, inženjerske i ekspertize u tumačenju ispitivanja na terenu, isporučujući kompletne dijagnostičke pakete za specifične tipove opreme. Dovođenje u Megger ljudi sa laboratorijskim iskustvom daje nam pristup velikoj količini vrednih podataka analize ulja. U budućnosti, radeći zajedno sa našim strateškim softverskim partnerima IPS-om na razvoju naprednog softvera za analizu podataka, Megger će klijentima pružiti vredan uvid u njihove specifične transformatore na osnovu saznanja iz ovog ogromnog skupa podataka.

Nova web stranica  www.avodiagnostics.com trebalo bi da bude aktivna od ponedeljka 3. aprila.

Proizvod za online DGA monitoring

InsuLogix® HMA je online sistem za monitoring visokih performansi koji otkriva i nadgleda kvarove u energetskim transformatorima i regulacionim preklopkama merenjem nivoa vodonika (H2), acetilena (C2H2) i vlage. Ovaj proizvod je trenutno dostupan samo u Severnoj Americi.