Menu

PAT410, PAT420 i PAT450

PAT420 i PAT450 instrumenti za ispitivanje prenosnih električnih uređaja sa bazom podataka

  • Ogromna interna memorija kako biste posao duže sačuvali
  • Neprekidan rad, nema potrebe za stajanjem i čekanjem da se instrument ohladi
  • Trenutan re-start kako se krećete iz prostorije u prostoriju pri ispitivanju
  • Soft tasteri da vas ubrzaju u prosesu ispitivanja
  • Kompletno PAT ispitivanje uključujući i ispitivanje RCD uređaja
  • Najproduktivniji instrument u svojoj klasi

Tri nova PAT instrumenta sa punom funkcionalnošću baze podataka zasnovana na dobro primljenoj seriji PAT300. PAT 400 serija uvodi novi nivo praktičnosti i brzine u PAT ispitivanje korišćenjem ispitnih rezultata sačuvanih u internoj memoriji.

PAT410 je odličan za one koji su zadovoljni samo ispitivanjem neprekidnosti zaštitnog provodnika na 200 mA, najmanji i najlakši u PAT400 seriji, ima težinu od samo 2.7 kg.

Sa PAT420 omogućeno je ispitivanje neprekidnosti zaštitnog provodnika na sve tri struje 200 mA, 10 A i 25 A i rad na 230 V i 110 V. Ovaj instrument je pravi izbor za one koji se bave profesionalno PAT ispitivanjem u industriji ili komercijalnom sektoru.

Sa PAT450 pored tri ispitivanja neprekidnosti zaštitnog provodnika i rada na 230 V i 110 V omogućeno je dielektrično ispitivanje na 1.5 kV i 3.0 kV što ga čini savršenim alatom za radionice za iznajmljivanje i popravku.

Saznajte više o FormFiller BESPLATNOM paketu za sertifikaciju u ispitivanju prenosnih električnih uređaja tako što ćete kliknuti ovde.

Primena

Za svakog vlasnika zemlje ili objekta koji se iznajmljuje, poslodavca ili vlasnika mesta gde se obavlja rad ili javnog objekta, postoji zakonska obaveza da obezbedi da sva električna oprema dostupna stanarima, zaposlenima ili javnosti bude održavana u bezbednom stanju i prihvatljiv način da se to osigura je rutinsko električno ispitivanje. Njega mogu sprovesti elektro izvođači, organizacije specijalizovane za PAT ispitivanje, sektori za održavanje, kompanije za upravljanje objektima ili svako kompetentno lice koja ima odgovarajuće znanje i obuku iz ispitivanja prenosnih električnih uređaja.

PAT400 serija je odgovarajuća za sprovođenje ispitivanja prenosnih električnih uređaja na lokacijama kao što su hoteli, javni objekti, škole, fakulteti, vrtići, prodavnice, kancelarije, pozorišta, banke, restorani, kafići, objekti za sportske aktivnosti, bioskopi, fabrike, frizerski saloni itd. gde ispitivanje velikog obima, u kome je teško održavati tačnu evidenciju zahteva pomoć interne memorije ili preuzimanje u softver za upravljanje podacima. PAT450 je posebno namenjen korišćenju u prodavnicama za iznajmljivanje alata gde se oprema rutinski ispituje pre iznajmljivanja ili servisnim radionicama gde je potpuno rasklapanje rutinsko i obavljaju se dielektrična ispitivanja pored standardnih PAT ispitivanja.

 

 

Technical Documents
Firmware for PAT300 and 400 series

The PAT300/400 Series portable appliance testers are firmware upgradeable via a Windows PC with a USB interface. Firmware updates are developed and released to add additional functionality to your PAT300/400 Series tester.

Notes:

i, You must register your PAT300/400 Series portable appliance tester in order to download the update software and associated firmware files.

ii, Install PAT upgrader driver software BEFORE connecting your PAT300/400 Series tester to your computer via the USB interface.

iii, Each PAT400 zip file contains multiple language versions with applicable test groups, please use the correct file corresponding to your region.

Please follow PAT upgrader instructions accompanying the upgrader software. Latest PAT300/400 firmware version 2.50. If using in conjunction with PowerSuite software, an upgrade may be required in order to provide compatibility with the latest firmware.

Do not install firmware version 2.50 if your current firmware version is below 2.10.

PAT Upgrader installation instructions
PAT420 Firmware 2.50
PAT420_FW_2_50.zip
9,2 MB | 03.02.21
PAT450 Firmware 2.50
PAT450_FW_2_50.zip
12,3 MB | 03.02.21