Menu
Proizvodi
Kvarovi na kablu, ispitivanje i dijagnostika
Oprema za lociranje kvara na kablovima

Oprema za lociranje kvara na kablovima

Sistemi za lociranje kvara na kablovima

Sistemi za lociranje kvara na kablovima

Postupak lociranja kvara na kablu sastoji se iz više koraka, i od vitalnog je značaja da se sprovede što brže i bezbednije kako bi se smanjilo vreme tokom koga su korisnici bez napajanja. Mi proizvodimo široku paletu instrumenata za lociranje kvara koji su konstruisani tako da budu jednostavni za korišćenje.

Nekoliko veoma popularnih Megger-ovih lokatora kvara na kablovima koristi interfejs E-Tray. Ovaj interfejs je jednostavan za upotrebu, obuku i korišćenje, a lako se usvaja i pamti. Sistem EZ Thump za lociranje kvara na kablovima naročito je popularan zbog svoje jednostavnosti i prenosivosti. E-Tray dodaje jedinstvenu mogućnost pristupa i upravljanja svim funkcijama putem intuitivnog korisničkog interfejsa, bez potrebe za podešavanjem, a softver predlaže sledeći korak. 

Imajući u vidu široki raspon različitih radnih napona širom sveta i različite dužine kablova, uključujući i duge podmorske trase, razvili smo svoj izbor opreme za ispitivanje da bismo odgovorili na potrebu tržišta za fleksibilnim ispitivanjem. Dostupni izlazni naponi i snage znače da su smanjena ograničenja zasnovana na uslovima ispitivanja.    

Razlozi za kupovinu Megger-ove opreme

 

Megger je pionir kada je reč o mnogim revolucionarnim metodama za ispitivanje kablova, koje omogućavaju da ispitivanje velikih dužina kablova bude svakodnevna praksa. Megger je lider u ispitivanju i merenju već 100 godina, a naša robna marka SebaKMT podrazumeva preko 60 godina iskustva u razvoju i proizvodnji opreme namenjene ispitivanju i dijagnostici kablova.
Svojim klijentima nudimo sveobuhvatan portfolio proizvoda za svaki zamisliv problem – od najkompaktnijih reflektometara (TDR) do mernih kola veoma prilagođenih zahtevima, izrađenih prema individualnim specifikacijama kupaca.