Menu

Multimetri i strujna klešta

Multimetri i strujna klešta

Multimetri

Kompletan asortiman analognih, digitalnih i analogno/digitalnih multimetara sadrži rešenje za pronalaženje i ispitivanje električnih i elektronskih kvarova.

U seriji Megger-ovih ručnih multimetara kombinuju se izdržljivost, pouzdanost, tačnost i jednostavnost korišćenja uz vrlo konkurentne cene. Ovi izdržljivi instrumenti nisu pogodni samo za opšte namene već rade i u nepovoljnim uslovima okruženja – vodonepropusne zaptivke na rotacionom prekidaču, ulaznim priključcima i spojevima štite od prašine, prljavštine i vlage.

Strujna klešta

Megger-ova strujna klešta predstavljaju neprocenjiv alat, jer uz njih više nema potrebe za isključivanjem ili prekidanjem električnog kola. Ona omogućavaju bezbedan i jednostavan način dijagnostikovanja kvarova u električnim kolima pod naponom.

Uređaji za ispitivanje solarnih (fotonaponskih) sistema

Megger sada nudi kompaktan i namenski projektovan uređaj za merenje zračenja, dostupan samostalno ili u kompletu, koji daje izbor multimetra ili DC strujnih klešta, ispitne provodnike i adaptere za pomoć u sertifikaciji solarnih panela.

Sva oprema je razvijena i proizvedena za jednostavnu upotrebu i raznovrsne primene da bi se postigla fleksibilnost i proizveli instrumenti visoke tačnosti.