Menu
Proizvodi
Instrumenti za ispitivanje električnih instalacija niskog napona
Ispitivanje prenosnih električnih uređaja (PAT)

Ispitivanje prenosnih električnih uređaja (PAT)

Ispitivanje prenosnih električnih uređaja (PAT)

Kao odgovor na sve veće zahteve u industriji, Megger nudi sofisticiranu liniju opreme za ispitivanje električnih proizvoda.

U današnjoj konkurentnoj industriji elektronskih uređaja i sistema, nemate mnogo izbora u pogledu zahteva bezbednosnih standarda koji se odnose na vaše proizvode. Državne institucije propisuju da svi novi električni proizvodi na potrošačkom tržištu i tržištu profesionalnih usluga moraju zadovoljavati stroge standarde.

Morate se osigurati od potencijalnih odgovornosti i gubitaka. Međutim, imate izbor kada se radi o karakteristikama instrumenata za ispitivanje.

Megger-ova linija instrumenata za ispitivanje električne bezbednosti sinonim je za kvalitet i poverenje.

Kada se bavite bezbednošću ljudi, proverite da li je vaša oprema za ispitivanje ona koja se najčešće bira, kako biste osigurali usklađenost sa zahtevima i performanse. Instrumenti kompanije Megger su pametan izbor za ispitivanje, i u skladu su sa zahtevima standardа za bezbednost i zdravlje na radu (OSHA). 

Megger-ova linija instrumenata za ispitivanje električnih aparata ima najvažnije odlike – dokazane performanse, evidenciju kvaliteta te garanciju bezbednosti i zadovoljstva u njihovom korišćenju.