Menu

RCDT310, RCDT320 i RCDT330

RCDT320 i RCDT330 instrumenti za ispitivanje RCD uređaja

  • Ispituje standardne, DC i selektivne RCD uređaje
  • Ramp ispitivanje
  • Automatsko (daljinsko) ispitivanje
  • Bezbedan za ispitivanje u trofaznim sistemima
  • Omogućava ispitivanje na napajanjima sa srednjim izvodom 110V
  • Čvrsto gumom zaštićeno kućište sa ugrađenim poklopcem
  • Stepen zaštite IP54

MEGGER POVEĆAVA BEZBEDNOST U RCD ISPITIVANJU

Čak iako su slučajno povezani sa izvorom trofaznog napajanja pod naponom instrumenti za ispitivanje RCD uređaja iz Megger serije RCDT300 ostaju neoštećeni i ne predstavljaju opasnost po bezbednost korisnika. Predstavljeni nakon opsežnog istraživanja zahteva elektro izvođača, ovi inovativni instrumenti kombinuju robustnu konstrukciju sa jednostavnim radom i dostupni su po veoma konkurentnim cenama.

Na raspolaganju su tri modela RCDT300 instrumenata za ispitivanje RCD uređaja, svi imaju kompaktan dizajn što ih čini jednostavnim za korišćenje i izdržljivi su sa gumom zaštićenim kućištem za dodatnu zaštitu i ugrađenim poklopcem za zaštitu displeja. Svi modeli su otporni na vodu i prašinu sa stepenom zaštite IP54.

RCDT310 model je pogodan za korišćenjenje na mrežnom napajanju između 100 V i 280 V i nudi ispitivanja 0.5I I i 5I sa mogućnošću ispitivanja koja počinju na 0° ili 180° talasnog oblika izvora napajanja kao i ispitivanja sa DC naponom. Takođe postoji mogućnost ispitivanja standardnih i selektivnih RCD uređaja i pokriva opsege diferencijalne struje od 30mA do 500mA. Kada je povezan sa aktivnim mrežnim napajanjem podrazumevano je u režimu voltmetra.

RCDT320 pokriva širok opseg napona napajanja od 50 V do 280 V omogućavajući korišćenje na napajanjima sa srednjim izvodom od 110V. On ima funkciju za Ramp ispitivanje, merenje struje pri okidanju RCD uređaja i jedinstvenu karakteristiku MEGGER instrumenata a to je automatski redosled ispitivanja koja omogućava instrumentu da sprovede sva RCD ispitivanja i da memoriše rezultate dok operater resetuje RCD uređaj po potrebi.

RCDT320 ima prošireni radni strujni opseg koji pokriva RCD uređaje od 10 mA do 1000 mA i dodata je sposobnost da meri AC napon napajanja i frekvenciju. Veliki LCD ekran za prikaz ispitnih rezultata ima pozadinsko osvetljenje što ovaj model čini pogodnim za korišćenje na lokacijama sa niskim nivoom osvetljenosti.

Kod RCDT330 dodatno postoji mogućnost čuvanja ispitnih rezultata u internoj memoriji. Može se memorisati preko 1000 rezultata na terenu i preuzeti na računar kada je to zgodno.

Podaci se memorišu u trajnoj memoriji i ostaju sačuvani i kada se instrument isključi ili se isprazni baterija.

Saznajte više o FormFiller BESPLATNOJ sertifikaciji prema standardu BS7671 tako što ćete kliknuti ovde .

Svi modeli ove serije su u potpunosti u skladu sa zahtevima standarda IEC61010-1 za CAT III 300 V primene i isporučuju se u kompletu sa odgovarajućim ispitnim provodnicima i kalibracionim sertifikatom.