Menu

SPI225

Inteligentni sistem za ispitivanje primarnom injekcijom

Dokumentacija proizvoda
  • Do 2000A na izlazu
  • Najmanji sistem za ispitivanje primarnom injekcijom u svojoj klasi
  • Prvi uređaj na tržištu koji eliminiše regulaciju varijabilnim autotransformatorom (variac)
  • Regulacija izlazne struje
  • Projektovan za puštanje u rad razvodnih aparatura, prekidača, strujnih transformatora, ispitivanje mreže uzemljivača i relejne zaštite
  • Softver uključuje na hiljade krivih delovanja prekidača (TCC)

SPI225 je sistem za ispitivanje primarnom injekcijom struje velike jačine, za sve vrste ispitivanja strujom velike vrednosti koja se zahtevaju u trafostanici uključujući ispitivanje prekostrujnih releja, prekidača, preopterećenja motora i strujnih transformatora-.

SPI sistem je PRVI ispitni sistem struje velike jačine koji omogućava korisniku da unese predefinisanu struju, SPI sistem će generisati i regulisati zahtevanu struju velike jačine bez pregrevanja ispitnog uzorka primenom pulsirajuće struje velike vrednosti na izlazu. SPI sistem takođe ima jedinstvenu sposobnost da se uključi svaki put pri prolasku struje kroz nulu, svaki put za bilo koje opterećenje,  automatskim podešavanjem ugla paljenja na izlazu. Ovo eliminiše DC odstupanje za svaki tip prekidača i potrebu da korisnik odredi i podesi ugao paljenja za različita opterećenja i prekidače.

Svi SPI sistemi su i potpuno automatizovani i/ili manuelno upravljani. Smart Touch View Interface “STVI” omogućava korisniku ručno upravljanje uređajem i takođe sprovodi automatizovana ispitivanja. SPI uređaj takođe može biti upravljan pomoću personalnog računara za potpuno automatsko ispitivanje i izradu izveštaja.