Menu

SMRT33

Sistem za ispitivanje relejne zaštite

Dokumentacija proizvoda
  • Malih dimenzija, robustan, male težine i velike snage
  • Rad sa ili bez računara
  • Intuitivni manuelni rad sa Smart Touch View Interface
  • Velika izlazna struja, velika izlazna prividna snaga - (45 A/300 VA rms) po fazi
  • Mežni interfejs obezbeđuje ispitivanje u skladu sa IEC 61850
  • Potpuno automatizovano ispitivanje korišćenjem AVTS softvera
  • Opciono sposobnost ispitivanja pretvarača

SMRT33P model je ukinut.
Nastavićemo da isporučujemo SMRT33N model za vaše potrebe ispitivanja relejne zaštite.

Kada su u pitanju dimenzije i težina, SMRT33 je najmanjih dimenzija, najlakši sa najvećom snagom na izlazu; kompletan trofazni sistem za ispitivanje relejne zaštite jedinstven u svetu. SMRT33 obezbeđuje veliku snagu i na naponskim i na strujnim kanalima za ispitivanje praktično svih vrsta zaštitnih releja koji se koriste u teškoj industriji, distribuiranoj proizvodnji električne energije i niskonaponskim i srednjenaponskim distributivnim trafostanicama. SMRT33 ima “pametnu” kombinaciju napona visoke usaglašenosti i struje velike jačine za ispitivanje svih elektromehaničkih, elektronskih i mikroprocesorski baziranih prekostrujnih releja uključujući i usmerenu prekostrujnu zemljospojnu zaštitu velike impedanse. Osim toga, uređaj ima sposobnost ispitivanja IEC 61850 uređaja.

SMRT33 ispitni sistem ima mogućnost manuelnog upravljanja sa novim MeggerSmart Touch View Interface™ (STVI). STVI sa svojim velikim, u boji, TFT LCD ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije omogućava korisniku da ručno sprovede statička i dinamička ispitivanja brzo i jednostavno korišćenjem ispitnog ekrana kao i ugrađenih prethodno podešenih ispitnih rutina za najpopularnije releje (pogledajte tehnički list STVI za više informacija).

STVI eliminiše potrebu za računarom pri ispitivanju praktično svih vrsta releja. Meniji ekrana i funkcijski tasteri ekrana osetljivog na dodir su obezbeđeni za brz i jednostavan izbor željene ispitne funkcije. Ispitni rezultati se mogu sačuvati u STVI za preuzimanje na memorijsku karticu za prenos ili štampanje ispitnih izveštaja.

Za potpuno automatsko ispitivanje SMRT33 može biti upravljan pomoću Megger-ovog Advanced Visual Test Software (AVTS). AVTS je Microsoft® Windows® XP®/Vista™/7/8 kompatibilan softverski program projektovan za upravljanje svim aspektima ispitivanja zaštitnih releja korišćenjem novog SMRT33 (pogledajte tehnički list AVTS-a za više informacija).

 

Technical Documents
Tehničko uputstvo
Power swing detection/trip testing in IEDs using smart testing methodology