Menu

PowerDB™ Pro

Softver za upravljanje rezultatima ispitivanja pri tehničkom prijemu i održavanju

Dokumentacija proizvoda
  • Rezultati celokupne organizacije mogu se sinhronizovati u jednu bazu podataka, prilagodljivu za Microsoft SQL Server, radi lakšeg pronalaženja i pregleda
  • Generisanje izveštaja u jednom koraku maksimizira pravovremenost i olakšava revizije usklađenosti sa NERC-standardima
  • Lako praćenje trenda tokom vremena i poređenje rezultata sa sličnom opremom
  • Praćenje intervala održavanja i generisanje radnih naloga za planiranu opremu
  • Spajanje rezultata iz više ispitnih instrumenata, uvozom podataka iz drugih izvora radi olakšavanja upita i sortiranja. Upravljanje podacima o kalibraciji za ispitne instrumente  

Megger PowerDB je moćan softverski paket koji obezbeđuje upravljanje podacima za svaki od vaših zadataka ispitivanja pri prijemu i u održavanju.

Informacije o klijentima i ugovorima se brzo sortiraju i pretražuju. Otvaranjem određenog zapisa prikazuju se detaljne informacije o poslu, kao što su vrsta usluge, datum porudžbine, kontakt osoba za prodaju i informacije o fakturi. Informacije o poslu i povezani ispitni rezultati mogu se prenositi između baza podataka za korišćenje na terenu i glavne baze podataka. Izveštaji o produktivnosti posla i uređaja prate vreme utrošeno za ispitivanje što pomaže u davanju budućih ponuda i evaluaciji osoblja.

Obrasci za ispitivanje

Projektovan po pristupu "početi od nule" PowerDB koristi preko 160 ispitnih obrazaca standardnih u industriji koji su razvijeni i korišćeni preko 20 godina od strane specijalista u industriji. Ekrani za unos ispitnih podataka i obrasci u štampanoj formi su identični, omogućavajući intuitivan rad. Isto to što vidite na ekranu se štampa u izveštajima. Kompletni paketi ispitne dokumentacije koji se sastoje od ispitnih izveštaja, kratkih pregleda, komentara & nedostataka, sadržaj i izveštaji o uslugama na terenu se kreiraju u jednom koraku. Nakon izrade izveštaji se mogu dostaviti elektronski putem email-a, CD-ROM-a, web server-a ili Adobe® Acrobat®.

Ispitni obrasci su dizajnirani za većinu električnih aparata prisutnih na tržištu.