Menu

TTR310E i TTR330A

TTR310E i TTR330 trofazni set za ispitivanje odnosa transformacije transformatora

This product is now obsolete and has been replaced by the TTRU3

  • Samostalan rad ili rad sa upravljanjem na daljinu
  • Tačno meri odnos transformacije, fazni pomeraj i pobudnu struju
  • Može se nadograditi na terenu bez kompromisa kada je u pitanju kalibracija
  • Ugrađena sposobnost memorisanja i preuzimanja ispitnih rezultata u XML formatu preko RS-232, Ethernet-a ili USB portova (u zavisnosti od modela)
  • Radi u prisustvu visokog nivoa smetnji /visokog napona
  • Merenje najvećeg odnosa transformacije (45 000:1); najveća tačnost(0.1%)
  • Prikazuje grešku u % u odnosu na nazivnu vrednost sa graničnim vrednostima zadovoljava/ne zadovoljava (engl. pass/fail)

TTR300 serija setova za trofazno ispitivanje odnosa transformacije transformatora je projektovana za merenje odnosa transformacije energetskih, mernih i distributivnih transformatora u transformatorskim stanicama ili u proizvodnji. Robustan dizajn čini ove instrumente pogodnim za korišćenje u raznim nepovoljnim uslovima okruženja. Naši ispitni provodnici su posebno projektovani da obezbede neophodnu fleksibilnost potrebnu po hladnom vremenu.

TTR300 serija je idealna za proizvođače energetskih transformatora. Jedinstvene ispitne procedure i sposobnost memorisanja rezultata omogućavaju operateru da napravi postavku za ispitivanje i da ispita kompleksne trofazne transformatore (sa višestrukim regulatorima napona i strujnim transformatorima montiranim na provodne izolatore) za delić vremena koje bi bilo potrebno sa drugim TTR instrumentima. Ovo ispitivanje takođe uključuje zadovoljava/ne zadovoljava (engl. pass/fail) granične vrednosti za pojedinačne odnose transformacije.